AXPforModels is jouw all-in financiele sparringpartner voor de bijzondere ondernemer.

Wij zijn AXP speciaal voor modellen. Geen gewone administrateur of fiscalist maar één die persoonlijk betrokken is en met veel plezier extra stappen voor jou zet. Wij bieden graag meerwaarde aan jou. Ons team bestaat uit Mario, Lianne, Janneke, Danny, Koen, Marjolein en Gesrow.

Aandacht voor jouw onderneming

Persoonsgerichte aandacht waar jij echt wat aan hebt. Alleen zo kunnen wij jou van het juiste advies voorzien. Omdat wij investeren in aandacht in jou en je onderneming tot in alle details willen leren kennen.

Wij hebben contact met alle bekende nationale en internationale modellenbureaus. Om zo ook alle informatie snel en efficiënt te kunnen verzamelen en behandelen. Omdat jij al genoeg hebt om aan te denken en zijn wij er om dat lekker uit handen te geven.

Wat we doen

Trots op jou en op ons werk.

Het pand waar wij werken staat in het bruisende Amsterdam en hier kun je als model makkelijk komen. We zijn trots op jou en op ons werk en hechten veel waarde aan een goede samenwerking en een tevreden klant. Wij regelen niet alleen je gehele administratie maar geven ook advies, tips en denken met je mee. Via onze website en onze Instagram account houden we je op de hoogte van wat er speelt op het gebied van administratie of ontwikkelingen in de modellenbranche op financieel en fiscaal gebied.

Model: Bart van Maanen